Somon ve Levrek ile hazırlanır.
₺80,00₺70,00
Ekstra servis (kuver) ücreti 100₺ (Çeri Domates, Salatalık, Yeşillik Salatası, Kars Kaşarı, Beyaz Peynir, Ezine Peynir, Sebzeli Cevizli Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Izgara Yeşil Zeytin, Ayva Reçeli, Çilek reçeli, Kuşburnu Marmelatı, Nutella, Acuka, Köylü Patates, Bal, Kaymak, Göz Yumurta, Kaygana, Sigara Böreği, Yumurtalı Ekmek, turşu kavurma, ve Sınırsız Çay) (Görseldeki kahvaltı 4 kişiliktir)
₺550,00₺100,00
Siyah zeytin, Izgara yeşil zeytin, bal, kaymak, ayva reçeli, vişne reçeli, acuka, nutella, kaygana, köylü patates, yeşillik, kaşar peyniri, beyaz peynir, sebzeli cevizli peynir, domates, salatalık +3 çay
₺240,00₺110,00
₺140,00
₺120,00
Mısır unu, tereyağ ve peynirin eşsiz uyumu ile yapılan kuymak.
₺140,00₺90,00
₺100,00
₺90,00
₺80,00
₺80,00
Yöremize özel kolot peyniri ile hazırlanan müthiş eritme peynirini denemenizi tavsiye ediyoruz.
₺100,00₺80,00
Panelenmiş Levrek, marul, roka, domates, karamelize soğan ve ganita sos ile servis edilir.
₺230,00Özel marine edilmiş bonfile et, karamelize soğan, kibrit&parmak patates, cheddar peyniri ve ganita sos ile servis edilir.
₺310,00₺650,00
₺320,00
₺300,00
Beyaz eti nedeniyle tavuk etiyle de benzerlik gösteren hatta kimilerince “tavuk balığı” diye adlandırılan mezgit en çok Karadeniz'de bulunur. Vücutları ince ve uzun olup, üç sırt yüzgeci ve iki karın yüzgeci bulunur. Sırt kısmında siyah benekler ve yanlarında gümüş renkli şeritler görülür.
₺360,00Zargana balığı, deniz ve okyanuslarda çok sık rastlanan balıklar arasında yer alır. Uzun ve ince yapıları sayesinde atik ve kıvraktır. Aynı zamanda çok acımasız ve süratli bir balık türüdür. Yağsız bir balık olduğundan çoğunlukla kızartılarak yenir.
₺360,00Balık çeşitleri arasında en sık tüketilen balıklardan biri olan çinekop balığı, lüfer balığının daha küçük formudur. 10-15 santimetre boylarında olan balık, Türkiye’de özellikle Karadeniz ve Marmara Denizi’nde bulunur.
₺390,00Palamut (Sarda sarda) genellikle sıcak ve ılık denizlerde, hem açıkta hem de kıyı bölgelerinde yaşayan kemikli balık türüdür. Sürüler halinde yaşayan pulsuz siyah etli bir göçmen balıktır. Sırtı çizgili, karnı gümüş rengindedir. Uzunluğu 1 metreye kadar varır.
₺280,00Hamsi ince ve uzun bir gövdesi olan, küçük bir balıktır. Karnı beyazdır ve sırta doğru gri, mavi ve laciverte kadar koyulaşabilir. Sürüler halinde yaşar ve 18 cm'e kadar büyüyebilirler.
₺275,00Hamsi ince ve uzun bir gövdesi olan, küçük bir balıktır. Karnı beyazdır ve sırta doğru gri, mavi ve laciverte kadar koyulaşabilir. Sürüler halinde yaşar ve 18 cm'e kadar büyüyebilirler.
₺285,00Karadeniz’in bu ünlü balığı bütün yassı, oval vücudu, bir tarafı siyaha yakın, diğer tarafı beyaz rengi ve beyaz tarafındaki düğmeleri ile tanınır. Beyaz eti ile en lezzetli balık türleri arasında yer alan kalkan balığı tava, ızgara ve buğulama olarak pişirilebilir.
₺860,00Somon balığı, dünya çapında mutfaklarda popüler olan ve besin değeri bakımından zengin bir balık türüdür. Somon balığı pembe etleriyle tanınırlar.
₺460,00Kaya levreği Yağlı, az kılçıklı ve beyaz etli bir balıktır. Lokum gibi kıvamlı ve yoğun et dokusu ile lezzetli bir balıktır. Ağzının içindeki sarı renk dolayısıyla "sarı ağız" ve "halili" olarak da adlandırılmaktadır.
₺560,00Levrek en yaygın ve en fazla tüketilen deniz balıklarının başında gelir. Levrek, sırtında ayrılmış iki yüzgeci bulunan ve geniş ağızlı bir yapıdadır. Solungaçları üzerinde kendine has dikenler bulunur. Levrek, sırtı esmer-koyu gri, yan bölgeleri gümüş, bazılarının göbek kısmı ise sarımsı beyaz renktedir.
₺660,00Levrek en yaygın ve en fazla tüketilen deniz balıklarının başında gelir. Levrek, sırtında ayrılmış iki yüzgeci bulunan ve geniş ağızlı bir yapıdadır. Solungaçları üzerinde kendine has dikenler bulunur. Levrek, sırtı esmer-koyu gri, yan bölgeleri gümüş, bazılarının göbek kısmı ise sarımsı beyaz renktedir. Buğulama veya Izgarası önerilir.
₺610,00Çipuralar gümüş pullu, 20 – 30 cm boy aralığında, elips vücut şeklinde, yanları basık, gövdesi kalın, başı büyük, gözlerinin arasında hilal şeklinde sarı bir leke bulunduran balık türleri olarak tarif edilebilir. Oldukça lezzetli olduğu bilinen çipura, beyaz etiyle günlük olarak sıklıkla tüketilir.
₺660,00₺850,00
Közlenmiş biber, Maydanoz, Arpacık soğan, Turp, limon ve hollandez sos ile servis edilir.
₺360,00Arpacık soğan, kapya biber, çarliston biber, çeri domates, ıspanak, soğan, turp ve patates püresi ile servis edilir.
₺360,00Roka, Turp, çeri domates, maydanoz, dere otu, yeşil soğan ve hollandez sos ile servis edilir.
₺365,00Limon, roka, turp, çeri domates, maydanoz, dereotu, yeşil soğan ve hollandez sosu ile servi edilir.
₺360,00Efsane Lezzetimiz Buğulama; Levrek Fileto, rende domates, çarliston biber, kapya biber, sarımsak, tereyağı, defne yaprağı, sızma zeytin yağı, dal maydanoz ile hazırlanılır.
₺380,00Levrek Fileto, arpacık soğan, mantar, maydanoz, sarımsak, patates, defne yaprağı limon ile hazırlanılır.
₺360,00Levrek; çıtır pane, kırmızı soğan, roka, akdeniz yeşillikleri, çeri domates ve tartar sosu ile servis edilir.
₺360,00₺430,00
Somon, arpacık soğan, sarımsak, mantar, kapya biber, çarliston biber, çeri domates ve defne yaprağı ile hazırlanılır.
₺410,00₺395,00
İçerik: kalamar, karides, somon, levrek arpacık soğan, kapya ve yeşil biber, sarımsak, havuç, mantar, krema ile hazırlanır.
₺360,00Patlıcan Beğendi ve mantarlı risotto üzerinde bonfile eti, havuç, brokoli, karnabahar ve demi glace sos ile servis edilir.
₺550,00Kuzu tandır ya da Akşehir tandır kebabı olarak da bilinir. Akşehir yöresine aittir. Saatlerce özel bir pişirme yöntemi gerektiren kuzu parçaları İç pilav, sumak, soğan, közlenmiş biber, domates ve Patates püresi ile servis edilir.
₺420,00Dananın sırt kısmından çıkarılan, yoğun lif dokusuna ve mermerimsi yağ dokusuna sahip çok özel ve lezzetli bölümdür. Aroması yoğun ve çok lezzetli bir ettir. İdeal pişme derecesi az ve az-ortadır.
₺550,00Marine edilmiş bonfile eti soğan, domates, çarliston biber, mantar ile soteleyip yufkaya sarıyoruz. üzerine yoğurt ve sos döküyoruz.
₺370,00Patates püresi ve kremalı mantarlı ıspanak ile servis edilir
₺550,00Dananın sırt kısmından çıkarılan, yoğun lif dokusuna ve mermerimsi yağ dokusuna sahip çok özel ve lezzetli bölümdür. Aroması yoğun ve çok lezzetli bir ettir. İdeal pişme derecesi az ve az-ortadır.
₺650,00Roka, Mor soğan, Cherry domates, tulum peyniri ile hazırlanır.
₺120,00Akdeniz Yeşillikleri, taze soğan, yağ, limon sos ile hazırlanılır.
₺110,00Akdeniz Yeşillikleri, Yumurta, siyah zeytin, domates, salatalık, mısır, yağ, limon sos ile hazırlanılır.
₺130,00Domates, salatalık, soğan, maydanoz, köy biberi, yağ ve limon sos ile hazırlanılır.
₺110,00Akdeniz yeşillikleri, Levrek Izgara, roka, maydanoz, çeri domates, taze soğan, kırmızı soğan, yağ ve limon sosu içerir.
₺210,00₺0,00
₺0,00
₺0,00
₺50,00
₺80,00
₺110,00
₺130,00
₺135,00
₺20,00
₺30,00
(Ihlamur, Yeşil Çay, Kış Çayı, Nane Limon)
₺70,00₺50,00
₺50,00
₺60,00
₺70,00
₺70,00
₺85,00
₺85,00
Reyhan, Demirhindi, Narçiçeği seçenekleri ile.
₺60,00Kuşburnu, vişne, böğürtlen, kızılcık seçenekleri ile
₺60,00₺90,00
₺100,00
Portakal ve Nar suyu karışımı
₺100,00₺40,00
₺30,00
Şeftali, Vişne, Karışık.
₺40,00₺35,00
Acılı ve Acısız Seçeneği ile
₺40,00₺35,00
₺40,00
Limon, karadut, elma
₺35,00₺30,00
₺20,00
₺40,00